Results 1 to 6 of 6

Thread: Aethyr

  1. #1
    Member
    Elijahs123 is offline

    Posts
    41

    Aethyr

    Last night used Aethyr went well. Slept, woke up. Opened Aethyr clicked start... Nothing happens it won't even change to stop after I click it. But I can use DiS and poseidon just fine.

  2. #2
    Member
    Legion is offline

    Posts
    46
    Quote Originally Posted by Elijahs123 View Post
    Last night used Aethyr went well. Slept, woke up. Opened Aethyr clicked start... Nothing happens it won't even change to stop after I click it. But I can use DiS and poseidon just fine.
    It could be a problem with Bot-Supply's end, might have to wait for a reply from them first. Really strange how it'd just stop.

  3. #3
    Senior Member
    Papaoutai is offline

    Posts
    222
    Make sure the bot isn't covering the PP client? It might not be able to detect the board properly.

  4. #4
    Member
    Elijahs123 is offline

    Posts
    41
    Clicked start clicked the client still nothing is happening

  5. #5
    Senior Member
    Papaoutai is offline

    Posts
    222
    And the bot interface is definitely outside the client window? The rigging window must be fully visible before you click start.
    If not, did you change any settings at all on your PC? What is your operating system?

  6. #6
    Member
    Elijahs123 is offline

    Posts
    41
    Yes it was fully visible I did not change anything since last night os is windows 7

    - - - Updated - - -

    HAHAHAHA IT STARTED WORKING AGAIN THANK YOU SO MUCH THE RIGGING BOT WAS HALF OUT OF THE SCREEN WHEN I PULLED IT OUT IT WORKED THANK YOU

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •