Results 1 to 6 of 6

Thread: Help please!!

  1. #1
    Junior Member
    crecraig is offline

    Posts
    5

    Help please!!

    I paid for VIP and have all of the bots but half of them wont open or just show an error message? Peseido bilge and the rigging bot work but none of the others could someone please help me?
    Many Thanks.

  2. #2
    Senior Member
    JohnSinamoi is offline

    Posts
    251
    Quote Originally Posted by crecraig View Post
    I paid for VIP and have all of the bots but half of them wont open or just show an error message? Peseido bilge and the rigging bot work but none of the others could someone please help me?
    Many Thanks.
    Post images of the errors you are getting, this will make it easier for someone to assist you.

  3. #3
    Junior Member
    crecraig is offline

    Posts
    5
    error.jpgClick image for larger version. 

Name:	error.jpg 
Views:	21 
Size:	12.3 KB 
ID:	1383
    Quote Originally Posted by JohnSinamoi View Post
    Post images of the errors you are getting, this will make it easier for someone to assist you.
    Click image for larger version. 

Name:	error.jpg 
Views:	21 
Size:	12.3 KB 
ID:	1383Click image for larger version. 

Name:	error.jpg 
Views:	21 
Size:	12.3 KB 
ID:	1383

  4. #4
    Junior Member
    crecraig is offline

    Posts
    5
    that the error that coming up sorry for so many pics i never done it before :S but help would be much apreciated =]

  5. #5
    #Return
    Scarecrow is offline

    Posts
    3,443
    Quote Originally Posted by crecraig View Post
    Click image for larger version. 

Name:	error.jpg 
Views:	21 
Size:	12.3 KB 
ID:	1383Click image for larger version. 

Name:	error.jpg 
Views:	21 
Size:	12.3 KB 
ID:	1383

    Click image for larger version. 

Name:	error.jpg 
Views:	21 
Size:	12.3 KB 
ID:	1383Click image for larger version. 

Name:	error.jpg 
Views:	21 
Size:	12.3 KB 
ID:	1383
    Are you running any VPNs? Are you running the puzzle pirates X alpha client? What theme are you running? Would you mind taking a screenshot of your whole screen when this error occurs so we can see what might be causing it? Please censor all personal information and pirate names. Thanks

  6. #6
    Member
    aznchris is offline

    Posts
    75
    Did you install and update Java?
    Did you install .NET Framework 3.5 and 4.0/4.1?
    Did you install the latest versions of Microsoft C++ Redist packages?
    Are you running on a VPS?
    What OS are you running? (32-bit or 64-bit)
    How much RAM do you have?
    Did you alter your Puzzle Pirates game in any way?
    Are you running Puzzle Pirates at 600x800 windowed? (Forgot if that is the correct resolution. Haven't played in months)
    What other programs are you running?
    What other programs do you have installed that might conflict?
    What "other" bots do not work for you?
    Have you tried restarting your computer?
    Have you tried on another computer to see if it's just not that computer?
    Has it worked before?
    Can you reproduce the error?
    Have you tried googling/searching the internet?
    Please take a screenshot of the error.
    Please take a screenshot of your computer when you have the error.

    These are questions you should probably answer to get the best of help from the community.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •