Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member
    SgtStiffy is offline

    Posts
    55

    Error with Aeolus

    So, yeah. Not gonna post a screenie, but I double click Aeolus to open it and I get the error 'Auth Failed553'
    Thanks.

  2. #2
    Server Admin
    Sticky is offline

    Posts
    964
    Delete bots folder and try again please.

  3. #3
    Member
    SgtStiffy is offline

    Posts
    55
    Delete the whole bots folder, or just Aeolus?

  4. #4
    #Return
    Scarecrow is offline

    Posts
    3,443
    Quote Originally Posted by SgtStiffy View Post
    Delete the whole bots folder, or just Aeolus?
    Do the whole folder just to be safe.

  5. #5
    Member
    SgtStiffy is offline

    Posts
    55
    Deleted whole folder, still have the error. All other bots work.

  6. #6
    Member
    burnburn is offline

    Posts
    92
    Quote Originally Posted by SgtStiffy View Post
    Deleted whole folder, still have the error. All other bots work.
    The fix didn't work for you, but it did work for me. Deleted whole mods folder and redownloaded.

  7. #7
    Member
    SgtStiffy is offline

    Posts
    55
    I still need help. Tried what I was told to, no luck.

  8. #8
    Banned
    Doge is offline

    Posts
    178
    Quote Originally Posted by SgtStiffy View Post
    I still need help. Tried what I was told to, no luck.
    Reinstall/update java. Check if you have the latest .net framework thingy. If still nothing helps add me on skype I'll try to help you over teamviewer.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •