Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    bkm
    Junior Member
    bkm is offline

    Posts
    11

    Question Cant get any Bots to work on Auto

    Title says it all, manual mode works fine for me but when i ask the bots to do anything with auto it acts like its going to do something... then doesn't.
    I saw something on another thread before posting about a .net framework and i was thinking that maybe i needed that but i could be wrong.
    any advice anyone? :)

    Also i have Aeolus Rigger, Poseidon Bilge, and Inferno Blacksmith
    Im running in windows 7 home
    running PP in 800x600 32bit
    Last edited by bkm; 09-18-2013 at 11:52 PM.

  2. #2
    Senior Member
    WatchMeWin is offline

    Posts
    854
    Does it give any error messages?

  3. #3
    bkm
    Junior Member
    bkm is offline

    Posts
    11
    nope
    Aeolus for instance looks like this:

    the mouse actually moves to the game automatically, but it doesn't click anything.
    Last edited by bkm; 09-19-2013 at 12:27 AM.

  4. #4
    Administrator
    Face is offline

    Posts
    2,116
    I removed the picture, block out your pirate details please.

  5. #5
    bkm
    Junior Member
    bkm is offline

    Posts
    11
    Thanks Face <3 I forgot.
    New picture here:
    http://puu.sh/4uJSP.jpg

  6. #6
    Banned
    Rage is offline

    Posts
    1,133
    Quote Originally Posted by bkm View Post
    Thanks Face <3 I forgot.
    New picture here:
    http://puu.sh/4uJSP.jpg
    Is puzzle pirates selected?
    Start ypp
    start bawt
    click auto
    click on puzzle pirates

  7. #7
    bkm
    Junior Member
    bkm is offline

    Posts
    11
    Quote Originally Posted by Rage View Post
    Is puzzle pirates selected?
    Start ypp
    start bawt
    click auto
    click on puzzle pirates
    just tried this to verify.
    i click auto, then i have to click the start button to make it go.
    after clicking start there is no time to select puzzle pirates before the mouse moves to try to solve the puzzle.
    If i move the mouse or try to select puzzle pirates during or after the time the mouse moves. the mouse stops moving and nothing happens.

  8. #8
    Senior Member
    WatchMeWin is offline

    Posts
    854
    Have you tried clicking start then moving back from the computer to see what happens. If you don't touch anything does it work? Seems like what you are saying is that it works until there is an input from you(ex: moving the mouse), then it stops.
    new life, who this

  9. #9
    bkm
    Junior Member
    bkm is offline

    Posts
    11
    Quote Originally Posted by WatchMeWin View Post
    Have you tried clicking start then moving back from the computer to see what happens. If you don't touch anything does it work? Seems like what you are saying is that it works until there is an input from you(ex: moving the mouse), then it stops.
    yes sir, if i click start and give it no input(ex. moving the mouse touching they keyboard or otherwise) the courser will move to the spot where it is going to make its move. However, as stated earlier it wont successfully click anything. it simply moves and then stops.

  10. #10
    Senior Member
    WatchMeWin is offline

    Posts
    854
    Hmm, this is something I've never encountered myself. I wish I could be of more help. I'd suggest simply waiting for a mod to help.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •