Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19
Like Tree2Likes

Thread: My bots do not work at all

  1. #1
    Senior Member
    djdrew is offline

    Posts
    337

    My bots do not work at all

    My sheer bilge will not work, none of my supply crate bots work either... Will someone help me out? There isnt a error message or anything. It just will not work.

  2. #2
    Administrator
    Face is offline

    Posts
    2,104
    Perhaps it's time you just reformat your pc? It sounds like you've got alot of issues going on for you with the desktop going inverted and such.
    Forrestisgay likes this.

  3. #3

  4. #4
    Administrator
    Face is offline

    Posts
    2,104

  5. #5
    Senior Member
    djdrew is offline

    Posts
    337
    Wait do I need my Vista disc or somethin? it says get your windows xp disc, but im on vista, and i dont have a disk.

  6. #6
    Administrator
    Face is offline

    Posts
    2,104
    Yeah, you'll need your vista disc.

  7. #7

  8. #8
    Senior Member
    djdrew is offline

    Posts
    337
    Is it possible for someone to file transfer vista over to me? Would that work so i could reformat my laptop or do i have to have my original disk

  9. #9
    Developer
    notion75 is offline

    Posts
    241
    Do you know if you have an AMD processor?

  10. #10
    VIP Member
    Franky is offline

    Posts
    474
    Quote Originally Posted by djdrew View Post
    Is it possible for someone to file transfer vista over to me? Would that work so i could reformat my laptop or do i have to have my original disk
    Torrents are your friend.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •