Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    dojob is offline

    Posts
    17

    Trident bilge bot not working?

    When i go to supply crate and try to open trident nothing happens. all my other bots work just not trident

  2. #2
    #Return
    Scarecrow is offline

    Posts
    3,443
    Quote Originally Posted by dojob View Post
    When i go to supply crate and try to open trident nothing happens. all my other bots work just not trident
    Could you provide us with more information? operating system? Screenshot of errors?

    Unfortunately I can't give you a solution just by you telling me you have problems with a bot...

  3. #3
    Junior Member
    lillen123 is offline

    Posts
    27
    Quote Originally Posted by Scarecrow View Post
    Could you provide us with more information? operating system? Screenshot of errors?

    Unfortunately I can't give you a solution just by you telling me you have problems with a bot...
    I know that you are aware of that trident bilge stops working after some moves and that u're working on it. But how is it going?

  4. #4
    #Return
    Scarecrow is offline

    Posts
    3,443
    Quote Originally Posted by lillen123 View Post
    I know that you are aware of that trident bilge stops working after some moves and that u're working on it. But how is it going?
    It was fixed. Close Supply-Crate, open again and re-download Trident by double clicking on it.

    Should be working.

  5. #5
    Junior Member
    lillen123 is offline

    Posts
    27
    Quote Originally Posted by Scarecrow View Post
    It was fixed. Close Supply-Crate, open again and re-download Trident by double clicking on it.

    Should be working.
    it is working. Goodjob guys

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •