Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member
    Dtape is offline

    Posts
    77

    Problem with DiS in virtual machine

    Hi,

    I'm not sure where to put this and all so I'll just put it on the bot section.
    I'm having problems with opening DiS, as you can see in the screenie. (bottom)
    I have everything installed that has to be installed and all other bots are working fine so I can't really figure it out.
    It works perfectly fine on my normal computer.


    Regards,

    Rob




  2. #2
    Banned
    Ezenemy is offline

    Posts
    1,200
    I've never seen that error before hue.

  3. #3
    Member
    Dtape is offline

    Posts
    77
    Quote Originally Posted by Ezenemy View Post
    I've never seen that error before hue.
    Rofl, neither have I hence why I'm posting it

  4. #4
    #Return
    Scarecrow is offline

    Posts
    3,443
    I've seen it once and I couldn't fix it, you may need to PM Sticky.

  5. #5
    Member
    Dtape is offline

    Posts
    77
    Quote Originally Posted by Scarecrow View Post
    I've seen it once and I couldn't fix it, you may need to PM Sticky.
    Just my luck..
    A man's gotta do, what a man's gotta do.

  6. #6
    Junior Member
    dizzteam17 is offline

    Posts
    8
    I had the same problem. I believe it has to do with the version of the net frame work. XP only supports up to 4 I believe you need 4.5 for DIS. I switched all my VM to Vista for it XD

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •