Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
Like Tree3Likes

Thread: Aeolus Rigger Bug

  1. #1
    Junior Member
    kisahero is offline

    Posts
    5

    Aeolous Rigger

    So I tried using the rigging bot today and it seems to not be working. The other bots I have downloaded work just fine except for the rigging one. I am able to open the bot and press start, but nothing happens from that point on.

    Any reason as to why it isn't working or any solutions?

    Thanks for reading.

  2. #2
    Banned
    Lessons is offline

    Posts
    99
    I am having the same problem mate. Don't worry not just you.

  3. #3
    VIP Member
    Apollo is offline

    Posts
    79

    All Bots Working.. Except Aeolus

    Logged on this afternoon to use Aeolus on my character with the navy.
    All of a sudden, the red/green squares (that tell you what to press in manual mode)
    do not show whatsoever. The game is found, but no squares popped up. I tried
    updated Supply Crate/Logging out of YPP but it does the same thing. Any simple
    solutions? If not I'll teamview..
    Yes, I am notthe OM.

  4. #4
    Junior Member
    dojob is offline

    Posts
    17
    Im having the same problem.

  5. #5
    Member
    Hellkiller1 is offline

    Posts
    35

    Exclamation Aeolus Rigger Bug

    Hey guys,

    I've got a question... I've been using these bots for a year or so now, but I only bought Aeolus Rigger yesterday... Never was very interested in it, but I want to get my rigging up, so I bought it. But now, the next day, it suddenly doesn't work anymore.... When I start it, the code (the three numbers) don't show up, and neither do the red and green squares... In other words, the whole bot doesn't work, for some reason. I tried removing it and downloading the bot again, but this didn't work either...

    Any tips on what I can do to fix the bot? Because I ran out of ideas.... Please give as many ideas as you can, I'll try 'em all:P

    Greetings,

    Hellkiller1.

  6. #6
    Member
    Hellkiller1 is offline

    Posts
    35
    Whoops, didn't notice there is another post about this as well... Guess it's not working for anyone?:O:O

  7. #7
    Junior Member
    dojob is offline

    Posts
    17

    Why isnt aeolus rigg bot working?

    When i open the bot during puzzle nothing happens. Usually the red and green rectangles guide u to excellent/inc rigs but today when i used it the red and green rectangles didnt come up at all.

  8. #8
    Administrator
    Face is offline

    Posts
    2,119
    We are looking into the problem now.
    Apollo and kisahero like this.

  9. #9
    Server Admin
    Sticky is offline

    Posts
    966
    Should be fixed now.

    I also merged your threads since you created 4 of them
    kisahero likes this.

  10. #10
    Member
    Explicit is offline

    Posts
    79
    I experianced this too, thanks for such a quick fix

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •