Results 1 to 6 of 6

Thread: Need Bot Help

  1. #1
    Member
    fufelis9 is offline

    Posts
    48

    Need Bot Help

    The manual bots on supply crate doesn't work, should it be like that?

  2. #2
    Senior Member
    american is offline

    Posts
    134
    They do for me, which one(s) are you talking about?

  3. #3
    Member
    fufelis9 is offline

    Posts
    48
    Everyone

  4. #4
    Ex-Staff Member
    Toxic is offline

    Posts
    255
    Can you give us more information on the problem? Are you getting any errors? Does the supply-crate itself open? etc.
    Last edited by Toxic; 12-27-2012 at 06:09 PM.

  5. #5
    Member
    fufelis9 is offline

    Posts
    48
    Quote Originally Posted by Toxic View Post
    Can you give us more information on the problem? Are you getting any errors? Does the supply-crate itself open? etc.
    Everything is opening, The KoW gives error when I press start, Bilge bots are not working too, I press the start or whatever button and it just says can't find board or something. Rumble Aid and Cards on Fire are the only one that work.

  6. #6
    Banned
    Tequila is offline

    Posts
    490
    Check your screen is set to 800x600 32bit. If that doesn't work, have a look at the PDF file containing common problems with bots, this is located in your Supply-Crate download.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •