Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Manual bots

  1. #1
    Junior Member
    lmilfhunterl is offline

    Posts
    23

    Manual bots

    The Bilge bots dont work when i press start it says unable to start for both bilge bots and the rigger i dont know how to use it even though its manual lol so could anyone help me thanks .

  2. #2
    Junior Member
    agx1129 is offline

    Posts
    5
    The bilge bots should give your a red outline on the two pieces you need to click on. For rigging, you just click on the piece with the red square and drag it to where the green square is

  3. #3
    Junior Member
    lmilfhunterl is offline

    Posts
    23
    Yeah But the bilge bots dont work when i click on start it says "unable to start bot"

  4. #4
    #Return
    Scarecrow is offline

    Posts
    3,443
    Quote Originally Posted by lmilfhunterl View Post
    Yeah But the bilge bots dont work when i click on start it says "unable to start bot"
    Check your screensize is 800x600 32bit. If that doesn't fix it, consult the PDF containing common problems with bots which was included in your SC download.

  5. #5
    Member
    fufelis9 is offline

    Posts
    48
    Also, the KoW 2.0 when you start it, the error comes and it's sad

  6. #6
    Banned
    ohio2 is offline

    Posts
    74
    Quote Originally Posted by fufelis9 View Post
    Also, the KoW 2.0 when you start it, the error comes and it's sad
    Most helpful post ever. How about telling us what the error is?

  7. #7
    Administrator
    Face is offline

    Posts
    2,116
    Quote Originally Posted by ohio2 View Post
    Most helpful post ever. How about telling us what the error is?
    Play nice now, not everyone is super tech savvy enough to know that they need to post a screenshot of an error.

    That being said, can you post a screenshot of the error so we can further assist you?

  8. #8
    Member
    fufelis9 is offline

    Posts
    48
    This is the error.

    http://www.bildites.lv/images/u85865n3s15r32gv46.bmp

    Don't fear about the website, it's completely fine. Some of you might not know about it, because it's a latvian(.lv) website.

  9. #9
    Junior Member
    sezen is offline

    Posts
    1
    Quote Originally Posted by fufelis9 View Post
    This is the error.

    http://www.bildites.lv/images/u85865n3s15r32gv46.bmp

    Don't fear about the website, it's completely fine. Some of you might not know about it, because it's a latvian(.lv) website.
    I get the same thing, I have a hunch that it's something to do with XP, albeit I have .net 3.5 along with 4, so nyeh.

  10. #10
    Administrator
    Sobo is offline

    Posts
    1,163
    Quote Originally Posted by sezen View Post
    I get the same thing, I have a hunch that it's something to do with XP, albeit I have .net 3.5 along with 4, so nyeh.
    Quote Originally Posted by fufelis9 View Post
    This is the error.

    http://www.bildites.lv/images/u85865n3s15r32gv46.bmp

    Don't fear about the website, it's completely fine. Some of you might not know about it, because it's a latvian(.lv) website.
    Both of you, is your client set to 800x600 32 bit? and make sure the client language is set to English.
    Need to get in Contact with me?

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •