Results 1 to 5 of 5
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Scarecrow

Thread: This shows up every time i try to start a bot... help please :)

  1. #1
    Member
    Duno is offline

    Posts
    52

    This shows up every time i try to start a bot... help please :)

    doesntwork.jpg




    FIXED: thank-you
    Last edited by Duno; 12-24-2012 at 08:05 AM. Reason: problem solved

  2. #2
    Senior Member
    Kandor is offline

    Posts
    607
    First thing that comes to mind is update you .NET Framework 4

    R.ita I.s P.erfect

  3. #3
    #Return
    Scarecrow is offline

    Posts
    3,443
    Quote Originally Posted by Kandor View Post
    First thing that comes to mind is update you .NET Framework 4
    Pssst.... (How did Supply-Crate open? )

    It seems you haven't extracted all the Supply-Crate to your desktop. There needs to be 3 files, Supply-Crate, Supply-Crate Updater and ICSharp.Zip... blah blah

    If you need help, there is a Readme included in the .Zip file containing the SC which will show how to extract all files to your desktop.
    Sticky likes this.

  4. #4
    Senior Member
    Kandor is offline

    Posts
    607
    Quote Originally Posted by Scarecrow View Post
    Pssst.... (How did Supply-Crate open? )

    It seems you haven't extracted all the Supply-Crate to your desktop. There needs to be 3 files, Supply-Crate, Supply-Crate Updater and ICSharp.Zip... blah blah

    If you need help, there is a Readme included in the .Zip file containing the SC which will show how to extract all files to your desktop.
    With yoloswag

    Shh, I'm not official support (sun)

    R.ita I.s P.erfect

  5. #5
    Member
    Duno is offline

    Posts
    52
    Thank-you all! All works now.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •