Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22
Like Tree1Likes

Thread: Rig Bot Question

  1. #1
    Senior Member
    Omegwavex is offline

    Posts
    349

    Rig Bot Question

    Alright so I was using the rig bot today and I was wondering, whats the best settings for it if your using a slower computer??

    Not going to say what kinda comp I have i'm just gunna say that its not the best.. Any idea's?

  2. #2
    Administrator
    Sobo is offline

    Posts
    1,163
    depth 2/40 uses very little resources.. your computer should be able to run it fine.
    Need to get in Contact with me?

  3. #3
    Senior Member
    Superman is offline

    Posts
    364
    I have an i5 dual core 2.3 ghz computer that runs a Windows Virtual Machine using just one core & I run it absolutely fine at ~60% cpu usage. My computer is "not the best."

    Did you dry depth 1/30?

  4. #4
    Senior Member
    Omegwavex is offline

    Posts
    349
    Then is there anyway to make mouse speed faster?

  5. #5
    Senior Member
    Superman is offline

    Posts
    364
    Not that I know of. Did you go to Windows Task Manager and right click the process under the processes tab and set to high priority? That might work.

  6. #6
    Senior Member
    Omegwavex is offline

    Posts
    349
    What would I right click?

  7. #7
    Senior Member
    Superman is offline

    Posts
    364
    Both javaw.exe's: they look like this - http://puu.sh/yAEe

    Also, I lied, apparently the bot only takes up to 10% CPU on my computer now (not sure how it changed like that).

    EDIT: And 10% is the max. It's hovering around 5%.

  8. #8
    Senior Member
    Omegwavex is offline

    Posts
    349
    Mine dont take up THAT much space but i'll try it.

  9. #9
    Senior Member
    Omegwavex is offline

    Posts
    349
    Ya, I have bot javaw.exe's set for high and the bot is on 1/30 and its still really slow.

    When I open up the bot the name comes up on the tak manager but then it goes away.

  10. #10
    Senior Member
    Superman is offline

    Posts
    364
    I suppose you could try 1/20. It'd help if you stated your computer's specs - also, are you running @ 100% CPU usage?

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •