Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19
Like Tree1Likes

Thread: Parallels Mac, Bots Wont Open From Supply Crate

  1. #1
    Junior Member
    martiniking is offline

    Posts
    11

    Parallels Mac, Bots Wont Open From Supply Crate

    Im using a virtual machine called parallels to run windows 7 on my mac, i have .net 4 installed. the launcher opens i log in and i see all my bots. but when i try to open one..nothing happens :/ am i missing something important?

  2. #2
    Bot Coder
    flashbang is offline

    Posts
    584
    Quote Originally Posted by martiniking View Post
    Im using a virtual machine called parallels to run windows 7 on my mac, i have .net 4 installed. the launcher opens i log in and i see all my bots. but when i try to open one..nothing happens :/ am i missing something important?
    A PC... (also maybe JRE, depending on what bot you want to open?)

    //siggy by Poseidon

  3. #3
    Junior Member
    martiniking is offline

    Posts
    11
    BoS and KoW2

  4. #4
    Junior Member
    martiniking is offline

    Posts
    11
    i have downloaded JRE still the same problem no response to me clicking any of the bots...

  5. #5
    Senior Member
    tarzan is offline

    Posts
    148
    a stupid question but did you double click to open it?

  6. #6
    Junior Member
    martiniking is offline

    Posts
    11
    haha yes i did

  7. #7
    Senior Member
    alexboy is offline

    Posts
    120
    I use parallels on a mac too :P, mine works perfectly, what had to do is download Java, it helped me open some of the Bots and let them work appropriately

  8. #8
    Member
    Gasman is offline

    Posts
    76
    Using parallels for Mac as alt as well, and I have to say that this happens sometimes to me too. I realized this has to do with it not wanting to open on low amounts of RAM (E.g. when I have PP and a bot already running). You may need to give Parallels more RAM to use (in the settings) or upgrade your RAM physically to solve this forever.

    Another solution would be to attempt to open the bot before you open anything else.

  9. #9
    Senior Member
    alexboy is offline

    Posts
    120
    yo i got a problem, the bots open, but a microsoft .NET framework error comes up :
    parameter is not valid
    Last edited by alexboy; 05-24-2012 at 02:20 PM. Reason: miss paste

  10. #10

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •