Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member
    wildfiress is offline

    Posts
    10

    Mouse Movement speed with bots

    When i use the Patch bot (blowhard patching) and the gunning bot (Shots fired) my mouse moves very slowly across my screen, with the patching bot i can only get poors and fines while using it. because the mouse is so slow with the gunning it basically doesnt work for me


    Is there any help you can give me to get these bots to work proerply?

  2. #2
    Junior Member
    geramul is offline

    Posts
    11
    Are you trying to run the bots on a VM?

  3. #3
    Junior Member
    Skalicious is offline

    Posts
    5
    Im having this problem when im using a vm

  4. #4
    Junior Member
    geramul is offline

    Posts
    11
    Quote Originally Posted by Skalicious View Post
    Im having this problem when im using a vm
    Is the VM running Windows 10?

  5. #5
    Junior Member
    Skalicious is offline

    Posts
    5
    Quote Originally Posted by geramul View Post
    Is the VM running Windows 10?
    Yes

  6. #6
    Junior Member
    geramul is offline

    Posts
    11
    Quote Originally Posted by Skalicious View Post
    Yes
    Drop it down to a Windows 7 installation. Windows 10 is pretty resource intensive. Even if your hosting machine can handle the VM without any apparent adverse effects, it does suffer on the backend when trying to run the bots I found personally. Dropping all my VM installs to Win7 solved the issues completely, and also allocating the resources as demonstrated in the attached pic. vm-settings.png

  7. #7
    Junior Member
    Skalicious is offline

    Posts
    5
    Thanks, i'll look into it

  8. #8
    Captain Medals
    Mehfailz x3 is offline

    Posts
    2,409
    Or either assign more power (CPU cores) to your virtual machine, or overclock the CPU by putting stress on it. The bots may be slow if your system is running slow / on energy saving mode.
    Who do you think you are?

  9. #9
    Senior Member
    Atothek is offline

    Posts
    281
    Or simply make sure your mouse speed settings are set to maximum.

  10. #10
    VIP Member
    Money is offline

    Posts
    293
    Hey guys, I was playing around with my Switch and installed AdoptOpenJDK.

    This caused my bots to open with what seems to be a different version of Java.

    As a result, the mouse was moving at a snails pace.

    Uninstalling AdoptOpenJDK fixed the problem.

    An easy way to know if you have this issue is to look at the logo on your bot.

    If it looks like the image below, you're fine.

    capture.png

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •