Results 1 to 8 of 8

Thread: Bot not opening

  1. #1
    Junior Member
    zapdos1 is offline

    Posts
    1

    Bot not opening

    Hello,

    I'm a returning user which a few years ago bought a blacksmith bot and a carpentry bot, although only the second one doesn't work.

    Every time I try to open it (Wood for Thought) , an error message appears that says something about System.Net.WebException (Image: https://prnt.sc/qojix0 ) and also most of the icons don't appear in the main menu of Supply-Crate (Image: https://prnt.sc/qojjyw )

    Please help and thanks in advance!!

  2. #2
    Captain Medals
    Mehfailz x3 is offline

    Posts
    2,336
    Send me your Skype/Discord in a PM and ill fix it
    Who do you think you are?

  3. #3
    Captain Medals
    Mehfailz x3 is offline

    Posts
    2,336
    Problem solved.
    Who do you think you are?

  4. #4
    VIP Member
    welshroxy is offline

    Posts
    30
    Can you fix mine?
    My YouTube Channel Called Welsh Roxy

    https://www.youtube.com/channel/UCq5...cxwZSdVRng5n0g

  5. #5
    Captain Medals
    Mehfailz x3 is offline

    Posts
    2,336
    Quote Originally Posted by welshroxy View Post
    Can you fix mine?
    Messaged you on Skype already
    Who do you think you are?

  6. #6
    VIP Member
    welshroxy is offline

    Posts
    30
    Just seen this replied to you

  7. #7
    Junior Member
    xilhium is offline

    Posts
    6
    can u fix mine for Shipwrighting one

  8. #8
    Captain Medals
    Mehfailz x3 is offline

    Posts
    2,336
    Quote Originally Posted by xilhium View Post
    can u fix mine for Shipwrighting one
    Send me a PM with your Skype or Discord
    Who do you think you are?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •