Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Member
    raedfs is offline

    Posts
    65

    wood for thought problem

    hi

    when i open WFT it shows on my task manager but does not open.

    i've tried this on 2 computers same problem.

    anyone can help?


    also when it used to open i was slow , is this a problem for everyone?

    http://puu.sh/3zsTR/cc2beb785a.png

  2. #2
    Junior Member
    Ib Haha is offline

    Posts
    19
    Got the same problem, whole computer slows down too

  3. #3
    Banned
    primavear22 is offline

    Posts
    332
    yup. got the same problem, it was not showing up after the update

  4. #4
    Banned
    Tequila is offline

    Posts
    490
    I have the same problem too, I will try and find out whats up!

  5. #5
    Server Admin
    Sticky is offline

    Posts
    966
    I've rolled back the recent update b/c of the "process running but no bot" issue. I'll take a look at the cause soon.

  6. #6
    Senior Member
    Panda is offline

    Posts
    186
    Same for me

  7. #7
    Junior Member
    Ib Haha is offline

    Posts
    19
    Works perfectly now! Thanks

  8. #8
    Member
    raedfs is offline

    Posts
    65
    now it has the slowness problem :/

  9. #9
    Senior Member
    JohnSinamoi is offline

    Posts
    251
    Quote Originally Posted by raedfs View Post
    now it has the slowness problem :/
    I have this although it is probably due to my bad laptop, I usually enjoy watching bots but this is painfully slow. I'm achieving constant fines.

  10. #10
    Member
    raedfs is offline

    Posts
    65
    this is probably from the bot its self not your laptop.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •