Results 1 to 9 of 9

Thread: Recent Errors

  1. #1
    Administrator
    Face is offline

    Posts
    2,116

    Recent Errors

    Validity error, long string of gibberish, auth failed. These three errors a lot of people are experiencing. We (Sticky) are working on it as hard as we (Sticky) can but the problem seems to be with our hosting. I'll update the post as we know more or have potential fixes. Sorry for the downtime, you know we won't leave you guys hanging.

  2. #2
    Member
    Sabbat is offline

    Posts
    74
    I find that closing and opening it afew times fixes it, if it doesn't then opening up bot-supply website refreshing then re-opening supply crate fixes it for me or maybe i just think it's that, but good to hear that it'll be fixed

  3. #3
    Member
    Canaan is offline

    Posts
    50
    The problems have stopped for me.

    Any news on this?

  4. #4
    Administrator
    Face is offline

    Posts
    2,116
    As an update for SSH errors on XP. That is due to windows not supporting XP anymore. We have a couple ideas how to get around it. Stay tuned for possible fixes. In the mean time please use windows 7.

  5. #5
    Junior Member
    Zeycoh is offline

    Posts
    5
    Hi Face,

    my bot supply launcher keeps telling me invalid password although i thought it was the same as the login for here any tips please?

    - - - Updated - - -

    never mind got it working it was because i was putting a capital Z at the start of my username not sure why but its working

  6. #6
    Server Admin
    Sticky is offline

    Posts
    966
    Quote Originally Posted by Zeycoh View Post

    never mind got it working it was because i was putting a capital Z at the start of my username not sure why but its working
    Ah thanks for pointing that out. The login form should now be case insensitive.

  7. #7
    Junior Member
    JResendiz is offline

    Posts
    9
    I still get Validity error... =(

  8. #8
    Captain Medals
    Mehfailz x3 is offline

    Posts
    2,235
    Are you using a VPN by any chance?

    You might turn that off, start Supply Crate + yer bot and then turn it back on.
    Who do you think you are?



  9. #9
    Junior Member
    JResendiz is offline

    Posts
    9
    nope, no vpn, regular isp, other bots work perfectly, but the shipwright one

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •