Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member
    Kollektiv is offline

    Posts
    55

    Trident Bilge Bot Issue

    Hi currently having an issue with the Trident Bilge Bot, it calculates moves and everything fine on a depth of three its calculating things at approximately 0.06 of a second etc. But when it's found what it's calculating the mouse moves the speed of a turtle, I could honestly scale the Eiffel tower faster than the speed of the mouse at the moment.

    Just wondering if theres anything that I need to change in order for it to move at max pace again, it was working fine 2 - 3 days ago but now it moves as I said like a turtle.

    Please help, thanks

  2. #2
    Member
    Kollektiv is offline

    Posts
    55
    bump - still unsolved

  3. #3
    Administrator
    Face is offline

    Posts
    2,105
    What are your computer specs?

  4. #4
    Member
    Kollektiv is offline

    Posts
    55
    Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.140303-2144)
    Language: English (Regional Setting: English)
    System Manufacturer:
    System Model:
    BIOS: BIOS Date: 08/03/13 10:57:23 Ver: 04.06.05
    Processor: Intel(R) Core(TM) i5-4570 CPU @ 3.20GHz (4 CPUs), ~3.2GHz
    Memory: 8192MB RAM
    Available OS Memory: 8080MB RAM
    Page File: 2548MB used, 13607MB available
    Windows Dir: C:\Windows
    DirectX Version: DirectX 11
    DX Setup Parameters: Not found
    User DPI Setting: Using System DPI
    System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •