Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Senior Member
    jengla3 is offline

    Posts
    106

    Exclamation no bots opening out of nowhere?

    i get a large error screen when i try opening bots . PLEASE HELP

  2. #2
    Banned
    zach123 is offline

    Posts
    66
    so is everyone they'll fix it soon

  3. #3
    Junior Member
    Vaifilhao is offline

    Posts
    8
    Same here

  4. #4
    Junior Member
    Kal70 is offline

    Posts
    6
    Same, Getting a Validity Error :/

  5. #5
    Junior Member
    Vaifilhao is offline

    Posts
    8
    It worked here now

  6. #6
    Senior Member
    jengla3 is offline

    Posts
    106
    still not working for me

  7. #7
    Member
    Fihr is offline

    Posts
    75
    right im having issues too.
    Theres only 2 bots that are working. poseidon and overhaul.
    All others gives either validity error or the other big error message.
    Some of the bots dosent even open at all.

  8. #8
    Server Admin
    Sticky is offline

    Posts
    966
    We're aware of the issue and are working on it.

  9. #9
    Server Admin
    Sticky is offline

    Posts
    966
    It should now be working again.

  10. #10
    Senior Member
    jamesouch is offline

    Posts
    201
    im getting a validity error on my athyr

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •