Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    Senior Member
    Testypp is offline

    Posts
    121

    DiS Error message when I attempt to load up the bot.

    System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. ...........

    can post screenie if necessary, but assume admin knows this error and what is causing it! Let me know what has changed!

    thanks,
    test

  2. #2
    Member
    Deepy123 is offline

    Posts
    40
    Delete supply-crate and re-download, then log in and double click the bot. It will download again and should be running fine

  3. #3
    Senior Member
    Exiled1120 is offline

    Posts
    138
    Make sure your .net is up to date

  4. #4
    Member
    spangel567 is offline

    Posts
    58
    I deleted supply - crate, then re downloaded it. I redownloaded the bots but they still do not work. same error message.

  5. #5
    Administrator
    Sobo is offline

    Posts
    1,163
    Quote Originally Posted by spangel567 View Post
    I deleted supply - crate, then re downloaded it. I redownloaded the bots but they still do not work. same error message.
    Try restarting your computer
    Need to get in Contact with me?

  6. #6
    Member
    spangel567 is offline

    Posts
    58
    Nope, restarted it but it doesnt work. I then downloaded supply crate again, restarted but still doesnt work D:

  7. #7
    Senior Member
    Exiled1120 is offline

    Posts
    138
    Make sure you have both of these installed

    download.microsoft.com/download/2/0/e/20e90413-712f-438c-988e-fdaa79a8ac3d/dotnetfx35.exe

    download.microsoft.com/download/9/5/A/95A9616B-7A37-4AF6-BC36-D6EA96C8DAAE/dotNetFx40_Full_x86_x64.exe

    (Both are .net files, found from this guide - http://bot-supply.com/forum/guides/1...ete-guide.html)

  8. #8
    Member
    spangel567 is offline

    Posts
    58
    Ok I am downloading them. All my other bots work (apart from WFT), i just dont know why this one wont.

  9. #9
    Member
    spangel567 is offline

    Posts
    58
    I cant download the first link. It stops when at half way

  10. #10
    Member
    spangel567 is offline

    Posts
    58
    Ok, i have downloaded both links but it will still not work. Anyone know how to solve it?

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •