Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 37 of 37
Like Tree1Likes

Thread: Windows 8.1 Bot Fix [Possible]

  1. #31
    Captain Medals
    Mehfailz x3 is offline

    Posts
    2,076
    Problem solved.
    Who do you think you are?


  2. #32
    Junior Member
    LittlePerson is offline

    Posts
    8
    Hi
    I receive this error when opening Aethyr, and I have tried the fixes. Also, updating Java + Redownloading. Other bots seem to work fineargument-error.jpg
    I am running Windows 10

  3. #33
    Captain Medals
    Mehfailz x3 is offline

    Posts
    2,076
    Quote Originally Posted by LittlePerson View Post
    Hi
    I receive this error when opening Aethyr, and I have tried the fixes. Also, updating Java + Redownloading. Other bots seem to work fineClick image for larger version. 

Name:	Argument Error.JPG 
Views:	12 
Size:	30.1 KB 
ID:	2168
    I am running Windows 10
    Add me on Skype (send me yours in a PM), I'll take a look into it.
    Who do you think you are?


  4. #34
    Junior Member
    dnsa10 is offline

    Posts
    5
    whenever I try opening the rigging bots it tries to open it via an app or internet explorer which obviously doesn't work and I cant figure out how to fix it. can anyone help

    - - - Updated - - -

    whenever I try opening the rigging bots it tries to open it via an app or internet explorer which obviously doesn't work and I cant figure out how to fix it. can anyone help

  5. #35
    Captain Medals
    Mehfailz x3 is offline

    Posts
    2,076
    Quote Originally Posted by dnsa10 View Post
    whenever I try opening the rigging bots it tries to open it via an app or internet explorer which obviously doesn't work and I cant figure out how to fix it. can anyone help

    - - - Updated - - -

    whenever I try opening the rigging bots it tries to open it via an app or internet explorer which obviously doesn't work and I cant figure out how to fix it. can anyone help
    Add me on Skype, schwabbel6 . I'll take a look into it.
    Who do you think you are?


  6. #36
    Banned
    DrieZixty is offline

    Posts
    6
    I'm having a problem launching supply crate.
    Everytime i try to open "Supply-crate.exe" i get this message "Cannot access the specified device, path or file. You may not have the appropriate access permissions for the item."

  7. #37
    Captain Medals
    Mehfailz x3 is offline

    Posts
    2,076
    Quote Originally Posted by DrieZixty View Post
    I'm having a problem launching supply crate.
    Everytime i try to open "Supply-crate.exe" i get this message "Cannot access the specified device, path or file. You may not have the appropriate access permissions for the item."
    Add me on Skype, I'll take a look at it.
    Who do you think you are?


Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •