Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 50
Like Tree5Likes

Thread: Many of my Bots does not work

  1. #11
    VIP Member
    radial is offline

    Posts
    5
    still not working?

  2. #12
    Junior Member
    iamauser is offline

    Posts
    12
    Mine arent working either. When using Aeolus it says "game not found!"

  3. #13
    Junior Member
    YellowHat is offline

    Posts
    9
    Dreaming in sprinkles still broke for me

  4. #14
    Server Admin
    Sticky is offline

    Posts
    966
    Hi all, please run this file. This is a temporary fix for now. I'll patch Supply Crate to include this later. This requires at least .NET Framework 4.5.

    SupplyCrateSslErrorFix
    Face and Seredis like this.

  5. #15
    Junior Member
    Seredis is offline

    Posts
    6
    Everything works, thank you Sticky!

  6. #16
    VIP Member
    SwimoxD is offline

    Posts
    10
    how do i run that file it always opes as notepad and idk were to put it

  7. #17
    Member
    Triump is offline

    Posts
    72
    Quote Originally Posted by Sticky View Post
    Hi all, please run this file. This is a temporary fix for now. I'll patch Supply Crate to include this later. This requires at least .NET Framework 4.5.

    SupplyCrateSslErrorFix
    Woo! thanks y'all
    Last edited by Triump; 07-15-2019 at 12:46 AM.


  8. #18
    Junior Member
    JaredRap is offline

    Posts
    8
    Quote Originally Posted by SwimoxD View Post
    how do i run that file it always opes as notepad and idk were to put it
    Use google chrome
    Face and SwimoxD like this.

  9. #19
    VIP Member
    SwimoxD is offline

    Posts
    10
    Quote Originally Posted by JaredRap View Post
    Use google chrome
    Thank You very much,that's all it was. i was using Firefox Thank You<3

  10. #20
    Member
    abaluki is offline

    Posts
    36
    Hi, i have run the above and the bots now open but everything except dreaming in sprinkles is telling me it waiting for the game to start or finding board .... i have just come back to YPP after a very long time away so not sure if im doing something wrong .... please help.

    - - - Updated - - -

    its ok ignore my last post - my screen was the wrong size!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •