Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member
    Rcking1110 is offline

    Posts
    71

    Can't Get posieden to run on a windows based VM

    I have recently set up 5 VMs with VPN access to heavily bot on, however i cannot get Posieden to start, however other bots such as: Spools of silk, Dreamin in sparkles, and Argos work fine.

    The set up is as follows:
    15gb Storage
    Windows 7 Premium
    1024mb of ram
    (the VMs are running off an Overclocked AMD-8350 Vishera)

    and ive only installed the following

    .net framwork
    Java
    YPP!
    Supply-Crate
    VPN Access client.

    Any ideas?

  2. #2
    Senior Member
    jengla3 is offline

    Posts
    106

    Exclamation

    Having the same issues.

  3. #3
    Member
    Rcking1110 is offline

    Posts
    71
    Well, at least its a common thing. How much ram are you running on your VM is it ram related issue? thats the only real bottleneck im imposing on the VM

  4. #4
    Captain Medals
    Mehfailz x3 is online now

    Posts
    2,250
    Add me on Skype I'll take a look at it.
    Who do you think you are?



  5. #5
    Captain Medals
    Mehfailz x3 is online now

    Posts
    2,250
    Problem solved.
    Who do you think you are?



  6. #6
    Junior Member
    Zack-X-X is offline

    Posts
    18
    Mightn't be the place... but out of curiosity, Are you using "Dreaming in Sprinkles" as a SF BOT or one of the old SF Bots that just automatically shift everything to one side and re-station etc. I cannot seem to find that old automated system, if you know where it is a heads-up would be great.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •