Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Senior Member
    Gabriel Brizon is offline

    Posts
    168

    I have two accounts with bots is giving auth fail

    i have 2 acc i am bad in english sorry

    g.jpg
    Last edited by Gabriel Brizon; 04-24-2013 at 04:34 AM.

  2. #2
    Senior Member
    Gabriel Brizon is offline

    Posts
    168

    system with this problem -.-

    I run the bot and auth failing

  3. #3
    Administrator
    Face is offline

    Posts
    2,104
    You don't have any firewall blocking supply crate perhaps? or Antivirus?

    Also, don't make more than one thread about the same thing. Do it again and you'll get infracted.
    Last edited by Face; 04-24-2013 at 04:47 AM.

  4. #4
    Senior Member
    Gabriel Brizon is offline

    Posts
    168
    sorry, i have firewall and kaspersky

  5. #5
    Senior Member
    xerio is offline

    Posts
    358
    Quote Originally Posted by Face View Post
    You don't have any firewall blocking supply crate perhaps? or Antivirus?

    Also, don't make more than one thread about the same thing. Do it again and you'll get infracted.
    my Kaserpsky 2013 blocked SC out but the 2012 edition didnt

  6. #6
    #Return
    Scarecrow is offline

    Posts
    3,443
    Add me on Skype (found in the signature) and ill do my best to help you out. please have teamviewer installed. TeamViewer - Free Remote Control, Remote Access & Online Meetings

  7. #7
    Senior Member
    Gabriel Brizon is offline

    Posts
    168
    Thanks for the assistance, but returned to normal

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •